Over Mineke

Ik ben Mineke Betting, getrouwd en trotse moeder van 2 lieve (eigen)wijze jongens.

Mijn eerste kennismaking met hoogbegaafdheid was toen de oudste nog maar een klein mannetje was. Toen kreeg ik de tip om eens een boek te lezen van Tessa Kieboom. Een naam die me op dat moment niets zei.

Die avond heb ik uren zitten zoeken op internet naar een boek van Tessa Kieboom dat NIET over hoogbegaafdheid ging. Want dat kon ze vast niet hebben bedoeld. Of toch wel?

Al snel kwam ik tot de conclusie dat zo’n boek niet te vinden was en besloot ik maar eens te kijken wat er werd geschreven over hoogbegaafdheid. Hierop volgde heel veel herkenning en een enorme behoefte om meer te lezen en leren over dit onderwerp.

Daarnaast kwamen we er al snel achter dat passend onderwijs voor onze zoon niet zo passend bleek. Een zoektocht begon, zowel voor een goede school voor hem, als voor een gedegen opleiding voor mij.

De afgelopen jaren heb ik mij als trainer gespecialiseerd in talentontwikkeling, hoogbegaafdheid en de opvoedmethode Positive Discipline. Daarnaast weet ik als ouder en ervaringsdeskundige welke uitdagingen jij tegen komt en welke impact dit heeft op jou en je gezin. Ook weet ik hoe fijn het dan is om een frisse blik en deskundig advies te krijgen.

Schrijf jij je in voor het online programma Hoogbegaafd Opvoeden, dan krijg je mijn belangrijkste lessen uit Positive Discipline, Positieve psychologie, communicatie, leiderschap en kennis over hoogbegaafdheid met 8+ jaar trainerservaring. Zodat jij veel meer plezier en energie hebt en je weer kan genieten van de tijd die je met je kinderen doorbrengt.

“Your greatest contribution to the world may not be something you do, but someone you raise”
-Brooke Hampton-